ISPARTA / MERKEZ - Isparta Adalet Meslekî Eğitim Merkezi

ÖMER KÖSE - Müdür

1988 yılında Isparta Merkez de doğmuştur. İlkokulu Isparta´nın Şarkikaraağaç ilçesinde bitirdikten sonra ortaokulu Senirkent ilçesinde tamamlayarak 2005 yılında Isparta Merkez Gazi Lisesinden mezun olmuştur. 2006 yılında Pamukkale Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilisayar Sistemleri öğretmenliğini kazanmış ve 2010 yılında bu okuldan mezun olmuştur. Aynı yıl Ağrı Patnos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine öğretmen olarak atanmıştır. 2013 yılında Isparta Senirkent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine öğretmen olarak tayini çıkmıştır. Bu okulda atölye şefliği ve müdür yardımcılığı görevlerini yaptıktan sonra 2016 yılında Isparta Merkez Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2021 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Teknolojileri alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 2022 yılının başında Isparta E Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumu kampüsünün içerisinde açılan Adalet Mesleki Eğitim Merkezine kurucu müdür olarak görevlendirilmiş olup 05/09/2022 tarihinden itibaren kadrolu müdür olarak bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.